You, the petitioner
20201130 203403

Stop de verkoop van Recreatieoord Hoek van Holland

15,748 signatures

Het college B&W Rotterdam heeft een raadsvoorstel gedaan om het Recreatieoord te verkopen zonder verblijfsduur- of kostengaranties voor de huidige recreanten. Onacceptabel! Heeft u een huisje, of gehad, stond u op de camping of bent u op bezoek geweest bij familie of vrienden? Help ons dan!

Petition

We

Iedereen die zich niet kan vinden in het voorstel van het college voor verkoop van het Recreatieoord

 

establish that:

dat het voorstel van het college B&W van Rotterdam, wat nu voorligt geen enkele garantie biedt voor behoud van het maatschappelijk karakter, verblijfsduur voor de huidige recreanten of beschermt tegen stijging van kosten.

 

and request

De stop van de verkoopprocedure eventueel voorafgaand door een uitstel van 6 maanden van een raadsbesluit, ten behoeve van verdere uitwerking en overleg met recreanten(organisaties).

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Rotterdam 
Petition desk:
Closing date:
2021-04-30 
Lead petitioner:
Yoek Kouwenhoven 
Website:

History

Signatures

Updates

10.000 handtekeningen!

Fantastisch! De magische grens van 10.000 ondertekeningen is bereikt.

Hieruit blijkt dat weerstand tegen verkoop, op de manier zoals dit nu bedacht is, veel breder gedragen wordt dan door de 1100 huisjes en caravan bezitters alleen. Iets wat we al lang wisten, maar nu ook zwart op wit staat.

+Read more...

En wat de politiek niet naast zich neer kan leggen.

Waar zal dit eindigen? Het plafond is namelijk nog lang niet bereikt.

Deze petitie zal uiteindelijk aangeboden worden aan de gemeente Rotterdam. Door het aanstaande uitstel van behandeling in de gemeenteraad is de einddatum van deze petitie verschoven naar 1 maart 2021.

Blijf daarom deze petitie overal onder de aandacht brengen! Je bent geweldig!

2021-01-09

Op naar de 10.000 handtekeningen!

De petitie over Recreatieoord Hoek van Holland gaat hard en dat is maar goed ook. Willen we straks de Recreanten Advies Raad het argument mee kunnen geven in hun gesprekken, dat het om veel meer mensen gaat dan alleen de huidige Recreanten, hebben we echter een veelvoud nodig.

+Read more...

En we hebben maar tot 1 december de tijd.

In afwachting op de koers van de RAR in kunnen wij als ondertekenaars ons vastbijten in het nog bekender maken van deze petitie.

Onder het AD deed dit al, maar er liggen veel meer kansen: Stuur het naar Rotterdam georiƫnteerde Facebook pagina's, Twitter, Instagram, Whatsapp, Linked in, allemaal manieren om ons bereik nog groter te laten zijn. Benader instanties, mensen of pagina's met een groot aantal volgers of bereik. U kunt dat alleen door de petitionaris laten doen, in z'n eentje of we kunnen ons er met de bijna 3000 ondertekenaars hard voor maken. Ons er met z'n allen in vastbijten en gigantisch aantal handtekeningen verzamelen.

Het maakt echt een groot verschil! Help je zelf en elkaar!

2020-11-10